LA PB ELS TAMARELLS AMB LA FEDERACIÓ A FORMENTERA

Els 12 i 13 d’octubre la Federació de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears va organitzar l’Assemblea anual ordinària de penyes, després de celebrar-ne a Mallorca, Menorca i Eivissa era el torn de la pitiusa menor.

La PB Els Tamarells, com ja és habitual, hi participà. El dissabte després de dinar tingué lloc l’assemblea amb assistència de 17 penyes. i abans del sopar del dissabte tingué lloc en el recinte de Ses Eufebietes un col·loqui dedicat a la final de Basilea de 1979, just quan s’han complit 40 anys d’aquella esdeveniment clau en la història del FC Barcelona. Conduït per Pep Toni Bartolomé intervingueren els ex jugadors del FC Barcelona Juan Manuel Asensi, Rafael Zuviría i Joan Josep Estella, ambaixador de les penyes balears. Els assistents pogueren gaudir escoltant nombroses anècdotes al voltant d’aquella final i de l’actualitat del FC Barcelona. El dia va cloure amb un sopar de gala on s’entregaren unes distincions a les penyes assistents.

La jornada de diumenge va començar amb una excursió senderista per la zona de Ses Salines formentereres, amb detallades explicacions de Santiago Colomar, bon coneixedor de la zona i de la història de Formentera. El punt i final al cap de setmana fou un dinar de germanor a Cala Saona.

En definitiva fou un exitós conglomerat d’actes organitzats per la Federació de Penyes, amb notable assistència de la nostra PB Els Tamarells.

La Junta Directiva

cartell-sopar

socis-de-la-penya-amb-els-ex-jugadors

alguns-socis-de-la-pb-els-tamarells-a-formentera