AQUEST DILLUNS DARRER DIA PER A DEMANAR ENTRADES PEL CLÀSSIC


Aquest dilluns dia 18 de novembre és el darrer dia per a demanar al FC Barcelona com a penya entrades pel clàssic Barça - R. Madrid que tindrà lloc en el Camp Nou el dimecres dia 18 de desembre a les 20 hores.

A hores d’ara no sabem de quantes entrades disposarem ni el preu ni la ubicació. S’atendran les peticions per ordre cronològic i només seran vàlides peticions fetes per socis penyistes de la PB Els Tamarells. Ho podeu fer durant aquest dilluns dia 18 (abans de les 22 hores) enviant un correu a pbelstamarells@gmail.com i deixant les vostres dades de contacte. En saber de quantes entrades disposam vos informarem del preu, ubicació i si podeu ser atesos segons petició per ordre cronològic d’arribada.

Dia 18 de desembre arriba el Barça-Madrid que pot llençar l’equip barcelonista en el liderat de la Lliga i tu ho pots viure en viu i en directe com a soci de la PB Els Tamarells.

La Junta Directiva

barca-madrid