SORTEIG VIATGES PARTIT FC BARCELONA - BORUSSIA DORTMUND

Els socis afortunats en els 12 viatges per anar a veure el partit de Lliga de Campions FC Barcelona  - Borussia Dortmund que es jugarà en el Camp Nou el proper dimecres dia 27 de novembre a les 21 hores, després del sorteig realitzat en el sopar amb socis a Campos la passada setmana, i emès en directe per les nostres pàgines de facebook i instagram, són els següents:

Titulars:

 • Soci nº 696 Bernat Bennàsar Artigues (PORTOCOLOM)
 • Soci nº 254 Joan Fernández Rubio (FELANITX)
 • Soci nº 1242 Joan Maimó Rigo (ALQUERIA BLANCA)
 • Sòcia nº 969 Antònia Gual Bauçà (PETRA)
 • Soci nº 823 Miquel Mascaró Bauçà (CALA MURADA)
 • Soci nº 1109 Joan Pau López Rigo (CAMPOS)

Suplents:

 • Soci nº 729 Lluís Barceló Sánchez (CAMPOS)
 • Sòcia nº 1134 Laura Sementé Bellmunt (CAMPOS)
 • Soci nº 691 Miquel Àngel Llompart Gayà (CAMPOS)
 • Soci nº 203 Rafel Monserrat Manresa (CAMPOS)
 • Soci nº 1198 Miquel Rigo Mercadal (CAMPOS)
 • Soci nº 1273 Pau Debon Santandreu (BUNYOLA)

Els afortunats es poden posar en contacte amb el punt d’atenció Viatges Halcón Felanitx, telèfon 971 581111. Recordam que l’acompanyant ha de ser soci o s’ha de fer abans de viatjar, i que els afortunats han de deixar un dipòsit de 25 euros per abonament a l’agència, que quan el tornin les seran retornats. Els sortejos i els desplaçaments es regeixen per la normativa aprovada en el setembre del 2018, en cas de dubte podeu consultar enviant un correu a pbelstamarells@gmail.com

La Junta Directiva

fc-barcelona-borussia-dortmund