SORTEIG VIATGES A BARCELONA

CHAMPIONS LEAGUE

FC BARCELONA - SLÀVIA PRAGA

Els socis afortunats en els 12 viatges amb entrada per anar a veure el partit de Lliga de Campions entre el FC Barcelona i l’Slàvia de Praga, que es jugarà el dimarts dia 5 de novembre a les 19 hores, després del sorteig fet a Cala Saona (Formentera) amb motiu de l’assemblea de la Federació, i emès en directe per la nostra pàgina de Facebook i Instagram,  foren els següents:

 • Soci nº 483 Francisco Llinàs Hernández (FELANITX)
 • Soci nº 1175 Andreu Sansó Canet (ARTÀ)
 • Soci nº 1331 Joan Carles Maimó Barceló (CAS CONCOS)
 • Sòcia nº 919 Apol·lònia Vidal Garcias (SES SALINES)
 • Soci nº 1127 Tomeu Pol Gomila (MANACOR)
 • Soci nº 1009 Joan Massanet Passolàs (PALMA)

I els suplents:

 • 1r suplent, soci nº 802 Pedro Caldentey Vicens (SANTANYÍ)
 • 2n suplent, soci nº 1321 Joan Verger Rigo (PORTOPETRO)
 • 3r suplent, soci nº 257 Gabriel Fiol Rigo (FELANITX)
 • 4t suplent, soci nº 343 Guillem Monserrat Vidal (CAS CONCOS)
 • 5ª suplent, soci nº 554 Marcos Garrido Galindo (SON SERVERA)
 • 6è suplent, soci nº 934 Antoni Vidal Amengual (CALA FIGUERA)

Els afortunats es poden posar en contacte amb el punt d’atenció Viatges Halcón Felanitx, telèfon 971 581111. Recordam que l’acompanyant ha de ser soci o s’ha de fer abans de viatjar, i que els afortunats han de deixar un dipòsit de 25 euros per abonament a l’agència, que quan el tornin les seran retornats. Els sortejos i els desplaçaments es regeixen per la normativa aprovada en el setembre del 2018, en cas de dubte podeu consultar enviant un correu a pbelstamarells@gmail.com

La Junta Directiva

Barça vs Slàvia Praga