PRIMER CLÀSSIC DE LA TEMPORADA

FC BARCELONA - R. MADRID

Coincidint amb el dinar de junta directiva celebrat en el Restaurant Club Nàutic de Sa Ràpita el passat diumenge dia 11 d’agost realitzàrem el sorteig, emès en directe per la nostra pàgina de facebook, de 8 viatges per anar a veure el primer FC Barcelona - R.Madrid que es jugarà en el Camp Nou el dissabte 26 d’octubre a les 13 hores.

Els afortunats foren els següents:

  • Soci nº 1114 Joan Vanrell Aguiló (PETRA)
  • Soci nº 1267 Josep Bernadí Gayà Miralles (MANACOR)
  • Soci nº 1099 Hugo Fernández Martínez (PORTOCOLOM)
  • Soci nº 962 Benjamín Lorenzo Cardona Padilla  (LLUCMAJOR)

Suplents:

  • 1r suplent, soci nº 440 Miquel Llull Sansó (LLUCMAJOR)
  • 2n suplent, soci nº 1327 Pau Calvó Bisbal (ALCÚDIA)
  • 3r suplent, soci nº 1277 Sebastià Rotger Rigo (ALQUERIA BLANCA)
  • 4r suplent, soci nº 502 Pedro Gallardo Llompart (CAN PICAFORT)

Els afortunats es poden posar en contacte amb el punt d’atenció Viatges Halcón Felanitx, telèfon 971 581111. Recordam que l’acompanyant ha de ser soci o s’ha de fer abans de viatjar. Els sortejos i els desplaçaments es regeixen per la normativa aprovada en el setembre del 2018, en cas de dubte podeu consultar enviant un correu a pbelstamarells@gmail.com

La Junta Directiva

barca-madrid