ENS HA DEIXAT VÍCTOR TENDERO, PARE DE PAU, JUGADOR DEL FC BARCELONA


Aquest diumenge ens hem aixecat amb una mala notícia, ens ha deixat a l’edat de 48 anys, Víctor Tendero Rodríguez, pare de Pau, jugador mallorquí de l’equip de bàsquet del FC Barcelona B.  L’any passat vàrem tenir l’oportunitat de conèixer a la família de Pau en el col·loqui que organitzàrem el 9 de juliol en la nostra seu, on hi participarem les jugadores mallorquines Mariona Caldentey, Virginia Torrecilla i Patri Guijarro, a més del propi Pau. Lamentem molt aquesta notícia, i enviem el condol a tota la família i amics per aquesta pèrdua, especialment a en Pau, una fora abraçada, de part de la junta directiva, socis i sòcies de la Penya Barcelonista Els Tamarells. Descansi en pau.

La Junta Directiva

victor-tendero-amb-el-seu-fill-pau

pau-tendero-amb-els-seus-pares

moment-del-colc2b7loqui