HOMENATGE A MIQUEL ÀNGEL CALDENTEY
17è TORNEIG INTERPENYES
TINDREM EL TROFEU DE LA LLIGA
VOS HI ESPERAM !!

Coincidint amb la 17è edició del Torneig Interpenyes Festes de Sant Agustí de Felanitx, avui diumenge a les 20 hores tindrà lloc en el camp de futbol Es Torrentó Mariona Caldentey Oliver l’homenatge a títol pòstum a Miquel Àngel Caldentey Bennàsar, que fou jugador, entrenador i president del CE Felanitx, així com també soci i impulsor de la nostra penya.
El reconeixement el faran les quatre penyes participants: la Mallorquinista de Felanitx, la Madridista Fusion Cafè, la San Mamés de Felanitx i la nostra PB Els Tamarells.
Tots els qui varen coincidir amb en Miquel Àngel com a jugador, com entrenador o com a president, a més de les seves amistats, ens encantaria poder comptar amb la seva presencia en un moment tan especial.
A més volem fer saber a tots els nostres socis que hem rebut el trofeu de la Lliga i que el tendrem exposat per a tots els qui s’hi vulguin fer fotos, tant avui diumenge durant el Torneig Interpenyes, com dilluns en la nostra seu de 19 a 20.30 i el dimarts durant la jornada de portes obertes de la seu, de les 18 fins a les 22.
També volem recordar que entre tots els socis que visitin aquests dies la nostra seu i fins dia 27 a les 21.00, sortejarem 4 viatges pel partit de Lliga entre el Barça - Vila-real que tindrà lloc dia 24 de setembre.

La Junta Directiva


miquel-angel-caldentey-2

trofeu-de-la-lliga