El passat 31 de desembre es tancava el cens on line del club per tal de confeccionar els carnets penyista FCB 2019. La PB Els Tamarells va enregistrar 1353 socis.

En l’anterior tall, en el juny del 2018, la nostra penya era la primera en número de socis (aleshores 1281) de totes les que té el FC Barcelona arreu del Món.

Els darrers dotze mesos hem organitzat, promogut o col·laborat en 78 activitats, en un resum per mesos queden distribuïdes així:

- Gener: reunions preparatòries actes 15è aniversari

- Febrer: repartiment dels carnets penyista FCB

- Març: III calçotada popular a Felanitx, col·loqui a Ses Salines dedicat a Kubala i a l’Avi del Barça, també amb Ricardo Serna i Joan Poquí, inauguració oficial de sa nostra seu amb Serna, Maqueda, Laszi Kubala i l’Avi del Barça, col·loqui trident show a Felanitx amb Pere Escobar, J.L. Carazo i Quique Guasch, dinar de gala 15è aniversari a Campos amb entrega de Soci d’Honor a José Luís Carazo, col·laboració amb la cursa per muntanya FelaniXtrem

- Abril: expedició de 66 socis a Madrid en la final de Copa assemblea de socis, i dimissió de la junta directiva

- Maig: assemblea de socis i constitució de la nova junta directiva

- Juny: primera reunió de la nova junta, presentació del llibre de Jorge González de Matauco

- Juliol: col·loqui “Mallorquins en el Barça”, amb Mariona Caldentey, Patri Guijarro, Virginia Torrecilla i Pau Tendero, emprenem la iniciativa “Camp de futbol Es Torrentó Mariona Caldentey Oliver”, torneig a Santanyí i sopar amb socis a Cala Figuera

- Agost: torneig a Campos, Congrés Mundial de Penyes, jornades de portes obertes en les festes de Felanitx, torneig de Felanitx.

- Setembre: col·laboració amb la cursa solidària de Cas Concos, torneig a Cas Concos, sopar amb socis a Campos, i socis nostres a Wembley recolzant al Barça.

- Octubre: formació d’equip d’ajuda als damnificats per les inundacions a Sant Llorenç, recerca del nin desparegut per les inundacions,Trobada de Penyes a Sóller, jornada de portes obertes en la Fira del Prebe Bord, enviament de cartes i carnets als socis, expedició al Barça-Madrid

- Novembre: sopar a Llucmajor, col·loqui i sopar 16è aniversari a Santanyí amb Alfredo Martínez, assemblea Federació a Felanitx, torneig i dinar amb socis a Ses Salines, socis nostres en el Wanda Metropolitano i a Eindhoven recolzant al Barça, sopar amb socis a Sant Joan.

- Desembre: loteria de Nadal, V Trail Solidària pels afectats per les inundacions, torneig Memorial Francesc Sola i dinar de Nadal.

- A més d’aquestes les reunions ordinàries de junta directiva, les específiques de preparació d’activitats, i reunions de penyes que ha promogut la Federació.

- Els nostres socis han rebut 108 comunicacions per correu electrònic, així com han estat permanentment informats per diversos canal de whatsap, facebook, twiter, instagram i web de la penya.

En el 2018 s’han donat d’alta 180 socis, sent l’any més excels dels setze d’història de la penya barcelonista ElsTamarells. Gràcies a tots els nostres socis per la seva confiança.

Junta Directiva PB Els Tamarells

escut-pb-els-tamarells3