En un torneig a un sol partit en Es Torrentó la PB Els Tamarells guanyava la quarta edició del Memorial Francesc Sola, imposant-se per 6-4 a la PB Sa Pobla. Per la PB Els Tamarells marcaren Tomeu Martorell (2), Cristofer González (2) i Jaume Vidal (2), mentre per la la PB Sa Pobla marcaren Jaume Serra (2), Biel Moll i Jaume Moranta.

La nostra penya dirigida per Cosme Andreu Monserrat va formar amb Lluís Artigues, Raúl Pareja, Julio Huertas, Bartomeu Martorell, Xavier Maimó, Andreu Julià i Cristófer González; entrant després Miquel Vila, Bartomeu Joan Fontanet, Joan Manel Gómez, Antoni Xavier Oliver, Vicenç Xavier Sans i Jaume Vidal. Mentre per part de la penya poblera jugaren Andreu Cladera, Jaume Moll, Manolo Díaz, Aurora Simonet, Jaume Serra Marron, Joan Soberats, Jaume Moranta, David Moranta i Llorenç Bisquerra.

Agrair la col·laboració de l’Ajuntament de Felanitx, la Federació de Penyes FCB Illes Balears i el CE Felanitx.

Després del torneig els integrants de les dues penyes, les dues més grans de l’illa de Mallorca, posaren punt i final amb un dinar de germanor barcelonista.

La Junat Directivacamp-es-torrentoels-dos-equips-participantsentrega-al-primer-classificatentrega-al-segon-classificatentrega-de-trofeusequip-de-la-pb-els-tamarellsmiquel-vila-recolli-el-trofeu-del-guanyador1penya-barcelonista-sa-pobla1penya-barcelonista-els-tamarells