VIATGES PARTIT FC BARCELONA - ATH. BILBAO

En la reunió de junta del passat dia 20 d’agost, transmès en directe per la nostra pàgina de facebook, varem efectuar el sorteig de 10 viatges a Barcelona, amb entrada en el Camp Nou, per anar a veure el partit de Lliga FC Barcelona - Ath. Bilbao de la temporada 2018-2019. El partit es jugarà el dissabte dia 29 de setembre a les 16h.15′ en el Camp Nou. Els afortunats són:

  • Soci nº 998 Joan Mayans Moll (COLÒNIA SANT JORDI)
  • Soci nº 592 Pere Joan Barceló Alou (S’HORTA)
  • Soci nº 1078 Josep Lluís Mayol Terrassa (PALMA)
  • Soci nº 859 Miquel Ramallo Ramírez (CAMPOS)
  • Soci nº 993 Joan Albert Garau Obrador (MANACOR)
  • 1r suplent, soci nº 54 Joan Suñer Pérez (FELANITX)
  • 2n suplent, soci nº 1102 Miquel Nadal Soler (SANT LLORENÇ)
  • 3r suplent, soci nº 684 Joan Llambías Vidal (SANTANYÍ)
  • 4t suplent, soci nº 63 Miquel Binimelis Mestre (S’HORTA)
  • 5è suplent, soci nº 177 Antoni Mas Gelabert (CAMPOS)

En uns dies donarem a conèixer el nou reglament de sortejos i viatges el qual hauran d’observar els socis per accedir al premi. Recordam que l’acompanyant haurà de ser soci abans de viatjar. En la mateixa agència de viatges (Telf. 971582204) hi trobareu fulls d’alta.

La Junta Directiva

fc-barcelona-ath-bilbao