Més de 120 persones participaren en la tercera edició de la Calçotada Popular celebrada davant la nostra seu. Els assistents gaudiren d’un bon dia i d’un dinar exquisit de calçots i carn a voler, amb vi, refrescs, ensaïmada, gelat i cafè, a més del corresponent baverall commemoratiu.

Després del dinar hi hagué rifa i sortejos de viatges, entre els socis assistents un per a dues persones amb entrada per anar a veure el partit de Lliga FC Barcelona – València (jornada 32) que es jugarà el 14 o 15 d’abril. Els afortunats foren:

- Sòcia nª 238 Maria Monserrat Adrover (Portocolom)

- 1r suplent, soci nº 1060 Miquel Nicolau Barceló (Felanitx)

- 2n suplent, soci nº 417 Jaume Binimelis Manresa (Calonge)


També s’aprofità la jornada perquè els socis interessats s’inscrigueren  per demanar entrades per a la final de Copa del Rei que tindrà lloc en l’Estadi Wanda Metropolitano de Madrid el proper 21 d’abril entre el FC Barcelona i el Sevilla.

foto-25

.

.

foto-16