LA PB ELS TAMARELLS AMB EL CONCERT SOLIDARI

Per tercer any consecutiu la nostra entitat va voler estar al costat del concert solidari en benefici de l’Associació Balear de Lluita contra el Càncer, que organitza a Cas Concos el cantant, i company nostre, Guillem Monserrat.

Més de 500 persones ompliren l’església de Sant Nicolau, i es recaptaren 5.410 euros en una vetllada on la música i la solidaritat es donaren la mà. Entre d’altres artistes hi intervingueren Valentin Mendoza, Inés Mas i Irene Gili.

Aquest acte fou tot un èxit de participació i d’organització, i des de la nostra penya ens congratulam i ens mantenim fermes en donar una mà sempre a qui ho necessita.

La Junta Directiva

imatge-dels-espectadors

guillem-monserrat-cantant

els-artistes-i-els-espectadors

escut-pb-els-tamarells