Benvolguts socis:

Aquest passat dimarts l’equip de futbol-sala del FC Barcelona Lassa va visitar el Palau de Son Moix per jugar davant el Palma Futsal en els vuitens de final de Copa.  L’equip d’Andreu Plaza, en un partit molt disputat i emocionat, es va imposar per 0-2 amb gols de Joselito i Rafa López, passant així als quarts de final.

Abans de l’encontre, la Federació i vàries penyes barcelonistes de les Illes Balears varen departir uns moments amb el Amadeo Olivart, membre de la Comissió Esportiva de la secció de futbol-sala, i cap de l’expedició. A banda de repesentants de Federació hi assistiren membres de diferents penyes, com la PB Peguera, PB Maria, PB Binissalem, i la nostra PB Els Tamarells.

Els nostres socis pogueren celebrar al final del partit la classificació del FC Barcelona Lassa, després d’un gran encontre dels blaugranes.

La Junta Directiva

dm7grtiwaaa9-hcjpg-large

els-socis-de-la-pb-els-tamarells-amb-amadeo-olivart