Benvolguts socis:

El passat divendres dia 30 va tenir lloc en la pista poliesportiva d’Es Cavaller, el 1r. Torneig de Nadal de Cas Concos, fou en la modalitat de futbol-sala, organizat pel Bar Es Cassino i la SE Cas Concos.

Hi prengueren part la Penya Madridista Fusion Café, la Penya Mallorquinista Es Cassino i la nostra, la Penya Barcelonista Els Tamarells.

El nostre equip va guanyar els dos partits, per 6-1 a la Penya Mallorquinista, anotant pels barcelonistes Jaume Vidal (3), Andreu Julià (2) i Antoni Bonet, mentre Joan Pere Obrador ho feia pels mallorquinistes; i per 3-2 a la Penya Madridista, marcant Jaume Vidal els tres gols barcelonistes, mentre Mateo Delgado i Rafa Corchado marcaven pels madridistes.

La Penya Madridista va quedar segona classificada després de derrotar a la Penya Mallorquinista per 6-3, pels madridistes anotaren Matei Delgado (3), Toni Ramírez (2) i Lorenzo Hernández, mentre Joan Pere Obrador i Miki marcaren pels mallorquinistes.

Dirigits per Jaume Rigo Tous i Marc Lladonet sr., per la PB Els Tamarells jugaren Lluís Artigues, Guillem Grimalt, Salvador Lladonet, Jaume Vidal, Andreu Julià, Miquel Grimalt, Marc Lladonet jr. i Antoni Bonet.  L’àrbitre del torneig fou Alex Moyà.

Acabat el triangular, els membres dels tres equips varen cloure amb sopar de graellada de carn en la mateixa instal·lació del camp de futbol d’Es Cavaller.

Aquest fou el darrer acte de l’any 2016 per la PB Els Tamarells.

La Junta Directiva

penya-mallorquinista

penya-madridista

equip-pb-els-tamarells-3

les-tres-penyes-juntes