PB ELS TAMARELLS, CAMPIONA DEL III TORNEIG INTERPENYES DE FELANITX

Es Torrentó fou l’escenari de la tercera edició del Torneig Interpenyes Barcelonistes (Segon Memorial Francesc Sola), amb la participació de les penyes de Pollença, Peguera i la nostra PB Els Tamarells; i amb el record del nostre enyorat directiu Francesc Sola.

La PB Els Tamarells va reeditar el triomf aconseguit ja en les dues edicions anteriors, guanyant els dos partits, 1-0 a la PB Peguera, amb gol de Jaume Vidal, i 5-2 a la PB Peguera, amb dos gols d’Antoni Bonet, dos de Jaume Vidal i un de Tomeu Martorell.

L’equip fou dirigit per Miquel Àngel Riera, i formaren Xim Vidal, Berna Pérez, Pau Martí, Kike Garzón, Tomeu Martorell, Vicenç Xavier Sans, Joan Obrador, Joan Marc Riera, Jaume Vidal, Antoni Xavier Oliver i Antoni Bonet.

Els àrbitres foren Òscar Escoda i Àngel Martínez. Acabat el torneig, en el mateix bar d’Es Torrentó, va tenir lloc un refrigeri i l’entrega de trofeus, amb la presència del regidor d’Esports Pere Cler.

La PB Els Tamarells vol donar les gràcies a les penyes participants, als àrbitres, al CE Felanitx, a l’Ajuntament de Felanitx, i felicitar al nostre equip per l’esforç i la victòria.

La Junta Directiva

socis-de-la-pb-pollenca

equip-pb-pollenca

equip-pb-peguera

equip-pb-els-tamarells

els-tres-equips-en-el-centre-del-camp

entrega-de-trofeus

escut-pb-els-tamarells