LA PB ELS TAMARELLS PRESENT EN LA RECEPCIÓ A L’EQUIP JUVENIL DEL BARÇA

Amb motiu de la visita de l’equip juvenil de Divisió d’Honor del FC Barcelona a Mallorca per a jugar davant el Manacor, el diumenge matí va tenir lloc en el Centre Rafel Nadal una recepció del club a les penyes balears.  Per part de la PB Els Tamarells hi assistiren els directius David Garrido, Òscar Escoda i Mateu Picornell, acompanyats del president Sebastià Oliver, juntament amb varis socis més, i representants de les penyes de Binissalem, Porreres, Maria de la Salut i Peguera. Foren rebuts pel cap de l’expedició Josep Castellà, que va mostrar un excel·lent tracte cap als penyistes, als que entregà diferents i valuosos obsequis. Després d’una agradable tertúlia i canvi d’impresions, els penyistes es pogueren fotografiar amb els jugadors i l’equip al complet que dirigeix Gabri Garcia, el qual guanyaria després per 0-2 en el terreny del Manacor, amb gols de Carles Pérez, i continua liderant la classificació amb nou punts d’avantatge damunt l’Espanyol.

La Junta Directiva

penyistes-balears-amb-lequip-juvenil-a-del-fc-barcelona

penyistes-balears-amb-el-sr-josep-castella

els-penyistes-mes-joves-amb-els-jugadors

escut-pb-els-tamarells