SOPAR AMB SOCIS, I SORTEJOS, A SANTANYÍ DIJOUS DIA 19, COINCIDINT AMB EL PARTIT DE COPA R.SOCIETAT - FC BARCELONA

Benvolguts socis:

Hi ha canvi de data pel sopar de socis, coincidirà amb el partit de quarts de final anada de Copa del Rei R. Societat - FC Barcelona.  El proper dijous dia 19 a les 20′45 hores tindrà lloc en el Bar Can Piquer un sopar de la PB Els Tamarells a Santanyí, i posterior sorteig de viatges.

El menú és entrepà de llom o pollastre, o hamburguesa, els tres combinats amb formatge i bacó, amb ceba caramelitzada; amb begudes, postres (gelats o xocolata calent) i cafès. El preu és de 10 euros pels socis, 12 pels no socis, i el telèfon per a reservar és el 971 653198. Hi ha de termini per a reservar fins dimecres dia 18.  Després del sopar es sortejaran 20 viatges !! Entre tots els socis 8 viatges pel partit FC Barcelona - Leganés (18/19 de febrer), i 10 viatges pel partit FC Barcelona - Sporting (1 de març); i entre els socis assistents un viatge per a dues persones pel partit de Lliga FC Barcelona - Leganés.

Recordau que les places del recinte són limitades, ja vos podeu anar apuntant.  Tots units fem penya !!!

La Junta Directiva

sopar-amb-socis-de-santanyi-2016

escut-pb-els-tamarells