QUASI 400 PERSONES TENYEIXEN DE BLAUGRANA LA GALA 14È ANIVERSARI PB ELS TAMARELLS

En una posada en escena per tot lo alt el diumenge celebràvem la Gala 14è aniversari de la nostra penya. Prop de 400 penyistes gaudiren de la festa que comptà amb els destacats ex jugadors del FC Barcelona Sergi Barjuan, Miquel Àngel Nadal i Joan Estella, així com el llegendari de bàsquet Audie Norris, també el popular periodista José Luís Carazo. La representació del FC Barcelona fou a càrrec de Joan Casals, l’Avi del Barça, acompanyat de Ramon Burniol, president de la Federació de Penyes del Berguedà, Bages i la Cerdanya, mentre per la de Balears fou el seu secretari Òscar Escoda. Els ajuntaments hi foren presents, encapçalats per quatre batles, Joan Xamena de Felanitx, Llorenç Galmés de Santanyí, Bernat Roig de Ses Salines i l’amfitrió Sebastià Sagreras de Campos. Els trofeus de les Lligues de futbol i bàsquet presidiren l’acte.

A la desfilada dels jugadors va precedir la tonada dels xeremiers campaners d’Es Pinyol que amb el Cant del Barça posaren els pèls de punta als assistents. Després de la brillant presentació, a càrrec de Núria Garrido i Pere Ferrer, els assistents pogueren degustar un suculent arròs de matances, acompanyat de la tradicional porcella.

Una vegada dinats es va fer, entre tots els socis, el sorteig de 8 viatges per anar a veure el partit del clàssic FC Barcelona - R. Madrid. Després del tall del pastís commemoratiu, es va fer una distinció a l’Avi del Barça i es va entregar el carnet de Soci d’Honor 1050 a Antoni Closa, periodista del Diari Sport especialitzat en el món penyístic.

El homenatges pòstums al directiu Francesc Sola i a Manel Vich, la veu del Camp Nou, amb la projecció d’emotius audiovisuals, feren botar les llàgrimes a més d’un. El glosador felanitxer Miquel Servera “Boireta” va dedicar uns poemes a la penya i al fet d’haver sobrepassat els 1000 socis.

Assistiren altres penyes de la illa com les barcelonistes de Porreres, Can Picafort, Sa Pobla, Binissalem, Maria de la Salut, Peguera i Pollença, i la madridista de Campos, que va obsequiar a la penya amb una samarreta signada per Jordi Alba.

Amb la rifa d’objectes i viatges, els parlaments i el Cant del Barça, novament entonat pels xeremiers, es va tancar una brillant Gala d’Aniversari. Per molts d’anys Els Tamarells en blau i grana !!

La Junta Directiva

ambientacio-1

arribada-de-norris-avi-del-barca-i-sergi

brindis-del-president-amb-els-jugadors-del-barca

entrega-de-la-penya-madridista-de-campos