AUDIE NORRIS VISITA LES ESCOLES DE SES SALINES I DE LA COLÒNIA DE SANT JORDI


Aprofitant la seva visita a l’illa convidat pel 14è aniversari de la Penya Barcelonista Els Tamarells, es va organitzar una visita a les escoles del CEIP Ses Salines i del CEIP Colònia de Sant Jordi, on els nins varen poer conèixer d’aprop a l’exjugador blaugrana.

Els trofeus de les lligues de futbol i bàsquet guanyats pel FC Barcelona van tenir un lloc destacat en una taula especialment col·locada per l’esdeveniment. Els nins van poder fer-se fotos amb els trofeus.Després d’una petita presentació en la qual l’exjugador els va parlar de la seva trajectòria professional, tant els nins com els professors van tenir l’ocasió de fer preguntes a Audie Norris. En acabar es van fer fotos en grups per classe i finalment les va signar pilotes de bàsquet per les escoles. Fou una jornada molt agraïda pels nins d’aquestes escoles, que recordaran aquest dia per molt de temps.

La Junta Directiva

ses-salines-3

colonia-1

colonia-2

colonia-3

ses-salines-1

ses-salines-2