CLASSE MAGISTRAL DE NORRIS A FELANITX

El dilluns dia 7 de novembre va tenir lloc al Poliesportiu Guillem Timoner, de Felanitx, EL Clínic per a jugadors i entrenadors del CB Joan Capó. Amb el títol de “Moviments i exercicis per a la millora del joc interior” Audie va impartir una xerrada i un clínic amb exercicis especialment destinats a millorar els moviments dels pivots dins de la pintura.

Va comptar amb una assistència de més de 150 jugadors, de categories entre minibàsquet a sèniors i va ser organitzada pel club en col·laboració amb la Penya Barcelonista Els Tamarells.

El Clínic va consistir en diverses estacions d’exercicis ubicades per tota la pista en què es practicaven determinats exercicis controlats pels entrenadors, els grups de jugadors anaven rotant per completar totes les estacions. A continuació se’ls va explicar als jugadors i als entrenadors del CB Joan Capó el sistema d’entrenament específic per pivots dissenyat per Audie Norris per les seves sessions, amb demostracions pràctiques.

Després d’una sessió de fotos i signatures, el Club Joan Capó va convidar a Audie Norris al sopar d’antics jugadors del club a la qual van assistir més de 50 membres. Així es tancava la jornada lúdico-esportiva d’Audie Norris a Mallorca, convidat per la nostra penya.

La Junta Directiva

cartell

signatura-de-postals

moviments-en-el-joc-interior

exercicis-en-el-clinic