Benvolguts socis:

Com a aperitiu de la Gala 14è aniversari del dia 6 a Campos, aquest dimarts dia 1 de novembre a les 20′30 hores, coincidint amb de partit de Champions Manchester City - FC Barcelona, celebram un sopar amb socis en el Bar Sport de Llucmajor (Plaça Espanya, 51), en el que sortejarem viatges entre tots els socis, i també exclusius entre els socis assistents.

El preu del sopar és de 10 euros pels socis, i 12 pels no socis, i inclou picada, pamboli variat, postres, refrescos i cafès. Teniu de temps per apuntar-vos fins el dilluns dia 31 al telèfon 971-660001 (Bar Sport).

Entre els socis assistents sortejarem un viatge per a dues persones per a veure el derbi FC Barcelona - Espanyol en el Camp Nou (amb entrades incloses). Entre tots els socis sortejarem 8 viatges per veure el partit de Champions FC Barcelona - Borussia Mönchengaldbach, i 8 viatges per veure el partit de Lliga FC Barcelona - Espanyol.

Apuntau-vos, animem al nostre equip, i gaudeix d’un gran ambient barcelonista. Serà la prèvia perfecta per la nostra Gala 14è aniversari.

La Junta Directiva

sopar-amb-socis-a-llucmajor-dia-1-de-novembre