LA PB ELS TAMARELLS, SEGON CLASSIFICAT A CAMPOS

Amb motiu de la Fira d’Octubre, es va celebrar a Campos en triangular de futbol-7 entre els equips Veterans Sa Ràpita, Veterans CE Campos i la nostra PB Els Tamarells.

El nostre equip va empatar (2-2) davant Sa Ràpita, amb gols de Toni Bonet i Jaume Vidal, mentre també aconseguia igualar (1-1) amb el Campos, amb diana de Jaume Vidal. En el tercer partit els veterans del CE Campos s’imposaren a Sa Ràpita (2-1) i aconseguiren el primer lloc.

Per la PB Els Tamarells jugaren Silvestre Garcias, Toni Riera, Miquel Vila, Joan Mas, Sebastià Amor,Toni López, Rafel Sánchez, José Antonio Aires, Xisco Amor i Jaume Vidal.

Aquest fou el darrer torneig en el que participa la penya en el 2016, ho ha fet en un total de sis, guanyant el Memorial Francesc Sola i el Trofeu Festes de Sant Agustí a Felanitx, i sent segon classificat en els tornejos de Llubí, Santanyí, Cas Concos i Campos.

La Junta Directiva

equip-sa-rapita

equip-ce-campos

equip-pb-els-tamarells