XIV ANIVERSARI PB ELS TAMARELLS

El proper diumenge dia 6 de novembre a les 13 hores en el recinte de Son Fuaní a Campos celebrarem el nostre 14è aniversari, la teva gran cita anual amb el barcelonisme. Hem preparat amb il·lusió una festa amb convidats especials que segur vos agradaran:

  • SERGI BARJUAN, jugador internacional del FC Barcelona entre les temporades 1992 i 2002. El lateral esquerre del Dream Team.
  • JOAN ESTELLA, jugador internacional del FC Barcelona entre les temporades 1979 i 1983.
  • MIQUEL ÀNGEL NADAL, jugador internacional del FC Barcelona entre les temporades 1991 i 1999.
  • AUDIE NORRIS, jugador nord-americà de bàsquet que va estar en el FC Barcelona entre les temporades 1987 i 1993. L’Atomic Dog fou anomenat el millor pivot del bàsquet europeu en la seva època.
  • JOSÉ LUÍS CARAZO, periodista esportiu, fundador del Diari Sport, tertulià del programa “El Chiringuito de Jugones”, on protagonitza entretinguts debats centrats amb l’actualitat futbolistica.
  • ANTONI CLOSA, periodista del Diari Sport, especialitzat en l’àmbit de les penyes, des del 2006. Probablement la persona que ha donat més difusió informativa a les penyes en la darrera dècada.

Durant aquest acte d’aniversari farem un homenatge pòstum a dos Socis d’Honor que ens varen deixar:

  • el que fou el nostre estimat directiu FRANCESC SOLA
  • el que fou “la veu del Camp Nou” durant 58 anys, MANEL VICH

Els tiquets pel dinar ja estan a la venda al preu de 20 euros els adults10 els nins (de 5 a 12 anys). Les podeu trobar a Felanitx (Cafè Can Moix, Papereria Cóndor), Cas Concos (Es Cassino i Super Cas Ferrer), Portocolom (Sa Cova dets Ases), Campos (Can Vermell), Santanyí (Cas Mosson, Can Piquer), Ses Salines (Ca Na Moreneta), Porreres (Sa Fonda) i Manacor (Can Lliro).

El menú serà aperitiu, arròs de matances, porcella/pollastre amb patata i ensalada, gató amb gelat, vi, refrescs, cava i cafè.

Els assistents podran optar a una rifa de regals i objectes signats, així com un viatge per a dues persones per anar a veure el Barça.. Entre tots els socis sortejarem 8 viatges pel partit de màxima FC BARCELONA - R. MADRID.

Anau retirant els tiquets durant aquesta setmana ja que les places són limitades. Vos esperam en la vostra gran cita barcelonista de l’any.

La Junta Directiva

cartell-oficial