LA PRESENTACIÓ DE LA TRAVESSA TRAMUNTANA

OMPLE EL CASAL DE CAN PERE IGNASI

Organitzat per la Penya Barcelonista Els Tamarells i el Club de muntanya Sa Milana, amb el suport de la Federació Balear de Muntanya i Escalada i l’Ajuntament de Campos, es va celebrar el passat divendres en el recinte de Can Pere Ignasi de Campos la presentació oficial de la Travessa Tramuntana 2016.

Aquesta prova, amb nova organització i recorreguts, es celebrarà els dies 2 i 3 de desembre. La TT 127 kms amb partida a S’Arracó i arribada a Pollença, amb 5.200 metres de desnivell positiu, i la TT57 amb partida a Deià i arribada a Pollença amb 2.800 metres de desnivell positiu.

L’acte comptà amb l’assistència del batle de Campos Sebastià Sagreras, i els regidors Jaume Vidal i Paco Blasco, així com la del president de la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada, Xisco Colom.

La presentació va córrer a càrrec dels tècnics Joan Adrover i Pere March, mentre foren convidats especials Eva Maria Moreda (subcampiona del Món d’Ultra Trail 2016, i subcampiona d’Espanya d’Ultra 2016) i Mateu Oliver (Finisher Ultra Mont Blanc 2015, Ultra Andorra 2016 i 5 vegades Ultra Serra de Tramuntana).

Aquesta Travessa ja supera els 500 inscrits en les dues distàncies, i ha despertat molta expectació, el recinte de Can Pere Ignasi es va omplir d’esportistes en la cita organitzada per la PB Els Tamarells i el Club Sa Milana.

La Junta Directiva

eva-maria-moreda-i-mateu-oliver-amb-el-president-sebastia-oliver

instant-de-la-presentacio

el-casal-de-can-pere-ignasi-ben-ple

acte-final-dentrega-de-distincions