AQUEST DIVENDRES DIVENDRES 21 ES PRESENTA LA TRAVESSA TRAMUNTANA

Organitzat per la Penya Barcelonista Els Tamarells i el Club de muntanya Sa Milana, amb el suport de la Federació Balear de Muntanya i Escalada i l’Ajuntament de Campos, tindrà lloc aquest divendres dia 21 a les 20 hores en el recinte de Can Pere Ignasi de Campos la presentació oficial de la Travessa Tramuntana 2016.

Aquesta prova, amb nova organització i recorreguts, es celebrarà els dies 2 i 3 de desembre. La TT 127 kms amb partida a S’Arracó i arribada a Pollença, amb 5.200 metres de desnivell positiu, i la TT57 amb partida a Deià i arribada a Pollença amb 2.800 metres de desnivell positiu.

La presentació correrà a càrrec dels tècnics Joan Adrover i Pere March, mentre seran convidats especials Eva Maria Moreda (subcampiona del Món d’Ultra Trail 2016, i subcampiona d’Espanya d’Ultra 2016) i Mateu Oliver (Finisher Ultra Mont Blanc 2015, Ultra Andorra 2016 i 5 vegades Ultra Serra de Tramuntana).

Aquesta Travessa ja supera els 500 inscrits (bastants felanitxers) en les dues distàncies, i ha despertat molta expectació. Divendres dia 21 a les 20 hores es presenta a Campos.

La Junta Directiva

tramuntana-travessa-2016

eva-maria-moreda