UNA CINQUANTENA DE SOCIS A BARCELONA

Cap de setmana rodó pels nostres socis expedicionaris. Partida dissabte matí cap a Barcelona, amb visita a Jomi Gestió de la Imatge, on foren rebuts molt amablement per la família de Jordi Alba, jugador del FC Barcelona. El tracte fou exquisit i molt hospitalari, els nostres penyistes pogueren visionar alguns detalls i records de la trajectòria del jugador internacional blaugrana.

La següent activitat fou el partit de la Superlliga femenina entre el FC Barcelona i l’Albacete que guanyaren les barcelonistes per un contundent 7-0. Aquesta vegada la nostra sòcia Mariona Caldentey no fou convocada, tot i així ens poguérem fotografiar amb ella en la graderia del Mini.

La jornada del dissabte es va tancar amb el partit de Primera Divisió entre el FC Barcelona i el Deportivo de la Corunya, que guanyà l’equip de Luís Enrique per 4-0, amb dianes de Rafinha (2), Suárez i Messi. Els nostres socis gaudiren un magnífic espectacle i celebraren una nova victòria blaugrana.

El diumenge es va dedicar a fer una visita pel Camp Nou, amb el Tour Experience, i pel Museu, on es fotografiaren amb els trofeus que guardonen al nostre club com un dels millors del Món.

En definitiva, un cap de setmana complet de barcelonisme viscut amb intensitat. La cinquena expedició massiva de socis de la PB Els Tamarells a Barcelona es va tancar satisfacció per part dels seus participants.

La Junta Directiva

visita-a-jomi-gestio-de-la-imatge

amb-mariona-en-el-miniestadi

escut-pb-els-tamarells