Benvolguts socis:

Demà podem guanyar la 24ª Lliga, el 64è títol d’àmbit estatal, i el 84è sumant els 17 europeus i els 3 mundials. Comptant que les competicions més importants de caire estatal són la Lliga i la Copa, el FC Barcelona suma 23 Lligues i 27 Copes (total 50), el R. Madrid 32 Lligues i 19 Copes (total 51), demà tenim la gran oportunitat d’igualar la xifra i la setmana el Barça es pot posar per davant si també guanya la Copa del Rei.  Per això la PB Els Tamarells ha preparat per demà ambientació especial en els locals on la gran majoria des socis acudeixen a veure els partis del Barça, Cafè Can Moix a Felanitx, Bar Can Vermell a Campos i Bar Can Piquer a Santanyí. Decoració blaugrana, sortejos en el descans (una foto signada per Leo Messi, Luís Suàrez i Neymar Jr., una a cada local, entre tots els qui assisteixen vestits amb la samarreta del Barça, i s’inscriguin), i celebració al final del partit, si cau la 24ª Lliga.  Aquesta Lliga ha estat molt disputada i lluitada; si la guanyem, l’hem de celebrar com cal, amb festa grossa.

Demà més que mai, ens farem notar, tots amb el Barça !!

La Junta Directiva

escut-pb-els-tamarells