PB ELS TAMARELLS

CELEBRACIÓ DE LA 24º LLIGA, LA SISENA EN ELS DARRERS VUIT ANYS

El dissabte horabaixa es va viure una jornada de barcelonisme intens arreu de la nostra comarca. El Barça es jugaba la Lliga a Granada, i la PB Els Tamarells va aconseguir mobilitzar a socis i seguidors en diferents indrets, amb sortejos i animació. L’equip de Luís Enrique s’imposava per 0-3 i el FC Barcelona es proclamava campió, l’alegria desfermada entre els seguidors culers fou patent i les celebracions duraren fins tard. El resultat del sorteig fou el següent: en el Cafè Can Moix de Felanitx, Tonina Cerdà guanyava la fotografia signada per Neymar Jr. En el Bar Can Vermell de Campos, Toni Roig guanyava el sorteig de la foto signada per Luis Suarez. I en el Bar Can Piquer de Santanyi,Sebastià Galmés era qui obtenia el premi, foto signada per Leo Messi.

AQUEST DIUMENGE A MADRID A PER LA COPA

ES PREPARA UN GRAN AMBIENT EN TOTA LA COMARCA

LES CÀMERES D’IB3 TV SERAN ENEL CAFÈ CAN MOIX A FELANITX PER SEGUIR LA FINAL

La temporada pel nostre club es completa amb la Final de Copa, que tindrà lloc Estadi Vicente Calderón de Madrid aquest diumenge a les 21′30 hores entre els equips del FC Barcelona i el Sevilla CF. La PB Els Tamarells hi será present, amb un total de 29 socis, que han obtingut entrada tant en el sorteig públic que va fer la penya el passat dia 14 d’abril entre els socis interessats que es presentaren, com també per la via de socis del club. Es preveu un altre nit màgica en la nostra comarca, on la televisió autonòmica IB3 TV ha confirmat que seguirà la final enregistrant l’ambient en el Cafè Can Moix a Felanitx.

Si s’aconsegueix el triomf, el Barça posarà punt i final a una temporada molt brillant, en la que sumaria un quart títol als aconseguits fins ara, la Lliga, la Supercopa d’Europa i el Mundial de Clubs.

Som-hi Barça !!

La Junta Directiva

celebracio-campos-1

celebracio-felanitx

celebracio-santanyi-1

celebracio-campos-2