CAMPIONS DE COPA, LA PB ELS TAMARELLS A MADRID

SEGUIMENT D’IB3 TV EN EL CAFÈ CAN MOIX

Amb entrades aconseguides per diferents conductes, fins a 31 socis de la PB Els Tamarells estaven el passat diumenge vespre a l’Estadi Vicente Calderón a Madrid recolzant al Barça de Luís Enrique davant el Sevilla. La final de Copa fou igualada i emocionant ja que els noranta minuts reglamentaris acabaren amb empat a zero gols, i no fou fins a la pròrroga en la que el FC Barcelona, amb els gols de Jordi Alba i Neymar, va desnivellar el marcador i Andrés Iniesta alçava la 28ª Copa pel Barça, sent aquest amb 24 Lligues i aquestes 28 Copes, el club de futbol que suma més trofeus només a nivel estatal, sinó a nivel internacional.

La final també es va seguir a diferents indrets de la comarca, en el Cafè Can Moix de Felanitx hi acudiren les càmeres d’IB3 per fer-se ressò de les reaccions i celebracions dels nostres socis en el  transcurs d’aquesta final de Copa. La gravació fou el fonament del programa “Dues voltes” que condueix Neus Albis.

La Junta Directiva

pb-els-tamarells-davant-el-santiago-bernabeu

pb-els-tamarells-en-la-fan-zone-barca

pb-els-tamarells-en-lestadi-vicente-calderon

ib3-a-can-moix

ib3-a-can-moix-2

ib3-a-can-moix-1