SOPAR SOLIDARI PER JAUME PARRA JULIÀJA SUPERAM ELS 200 INSCRITS

Benvolguts socis:

Aquest proper divendres dia 3 de juny a les 21 hores e em el Camp Municipal d’Esports d’Es Cavaller a Cas Concos tindrà lloc un sopar solidari per ajudar a aconseguir una cadira de rodes pel jove Jaume Parra Julià. A més es celebraran sortejos i ball de saló i en línia. El menú inclou: llom amb col, postres i begudes. El preu és de 15 euros i els tiquets se poden retirar en la Papereria Cóndor de Felanitx, la Botiga Ca Na Mel, Forn Marga’s i el Supermercat Cas Ferrer a Cas Concos. Fins dimecres dia 1 hi ha de temps, a hores d’ara ja s’havien superat els 200 apuntats. L’acte està organitzat per l’Associació de Mestresses de Casa de Cas Concos i la Penya Barcelonista Els Tamarells, amb la col·laboració de la Societat Esportiva Cas Concos i l’Ajuntament de Felanitx.

Vos hi esperam, amb tu ho aconseguirem. La penya sempre solidària.

La Junta Directiva

sopar-solidari-a-cas-concos