DESTIL·LACIÓ DE SOLIDARITAT A CAS CONCOS

JAUME PARRA JA TÉ LA SEVA CADIRA DE RODES

Una vertadera exhibició de compromís i solidaritat es va viure el passat divendres en el Camp de futbol Es Cavaller. L’esdeveniment solidari organitzat per l’Associació de Mestresses de Casa de Cas Concos, la Penya Barcelonista Els Tamarells, amb la col·laboració de la Societat Esportiva Cas Concos i l’Ajuntament de Felanitx, amb un objectiu ben concret: ajudar a que Jaume Parra Julià, un nin concarrí que pateix una minusvalidesa, aconseguís una cadira de rodes que li millori la seva vida diària. L’èxit fou rotund, 400 persones hi assistiren, inclús algunes feren donacions sense assistir, i es recaptaren 3.800 euros, suficients perquè en Jaume ja pugui gaudir de la cadira que tanta falta li feia. El menú del sopar, preparat per Bon Profit, realment feu les delícies dels assistents. Després del menjar hi hagué una rifa de diferents obsequis donats per aquesta causa, i acaba l’esdeveniment amb ball de saló i ball en línia. Assistiren el batle de Cas Concos, Antoni Oliver, la regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Felanitx Isabel Montero, acompanyada dels regidors Antònia Rosselló i Jaume Monserrat, a més de membres de les entitats organitzadores, Associació Mestreses de Casa de Cas Concos i Penya Barcelonista Els Tamarells. Des de la nostra penya només donar les gràcies a tots els assistents, desitjar que en Jaume tingui una vida més fàcil i millor a partir d’ara i, com és sabut i demostrat, posar-nos a disposició de les persones i entorn que necessiten una mà i que no tenen les mateixes possibilitats que els demés. La penya, sempre solidària.

La Junta Directiva

preparacio-del-sopar

membres-de-la-junta-directiva-de-la-penya-amb-la-familia-de-jaume-parra

panoramica-4

panoramica-1