ASSEMBLEA DE SOCIS

LA PENYA TANCA LA TEMPORADA AMB 977 SOCIS

La passada setmana va tenir lloc en la nostra seu l’Assemblea General Ordinària amb assistència d’una quarantena de socis.

En el primer punt es va donar a conèixer l’informe de gestió que recull un total de 97 actes celebrats en la temporada 2015-2016 en la que destaquen, a banda dels 202 viatges a Barcelona per veure el Barça en el Camp Nou, la Trail Solidària que va batre tots els registres (12.400 euros i 1.200 participants), les victòries en els tornejos de Felanitx, Cas Concos, Campos i en el Memorial Francesc Sola, els sopars amb socis a Campos, Llucmajor, Santanyí i Cas Concos; els estands en les fires de Campos, Santanyí i Felanitx, la calçotada 13è aniversari a Felanitx, l’expedició de 55 socis per veure el Barça-Sevilla, el suport als equips femení, juvenil de Divisió d’Honor, Barça B i de futbol-sala del FC Barcelona quan han visitat l’illa, l’acte d’agermanament amb la PB de Washington, les col·laboracions amb la cursa FelanitXtrem, el Trail Camí de Cavalls, l’edició del llibre “Les iguanes són blaugrana”, els socis viatgers a les finals de Barcelona i Berlin, també a Londres. I lamentant les pèrdues de socis com Manel Vich, Francesc Sola, Arturo González i Alex Thomas.

S’han enviat 95 comunicacions als socis, i les xarxes de facebook, whatssap, twiter, lloc web, i notícies en premsa escrita, han mantingut l’informació d’aquests esdeveniments.

En el segon punt es va aprovar el balanç comptable, que enregistrava un superàvit de 6.739 euros, amb 42.074 euros de ingressos, i 35.335 euros de despeses.

En el tercer apartat de l’ordre del dia es detallaren les activitats previstes per la propera temporada que se basaran en un pressupost de 41.750 euros, que fou aprovat per unanimitat ebn el quart punt.

En el cinquè punt es donar a conèixer la composició de la nova junta, estructurada en 11 àrees, Institucional, Patrimonial, Esportiva, Econòmica, Col·laboradors, Esdeveniments, Felanitx, Campos, Santanyí, Cas Concos i Ses Salines; amb incorporació de 16 nous membres, Mateu Picornell i Pep Garcia en l’Àrea Patrimonial, Llorenç Tortella, Miquel Rigo i Claudio Garcia en l’Àrea d’Esdeveniments, Joan Manel Barceló, Miquel Vila i Miquel Roig en l’Àrea Esportiva, Bartomeu Vaquer en l’Àrea Felanitx, Pere Estelrich i Andreu Server a l’Àrea Santanyí, Miquel Contestí a l’Àrea Ses Salines, Caroline Foresti i Jaume Rigo a l’Àrea Cas Concos, i Joan Garí, Bartomeu Puig i Sebastià Mateu en l’Àrea Col·laboradors. Fins al maig del 2018 aquesta estarà formada per 39 directius i 10 col·laboradors.

Se va tancar l’assemblea amb l’elecció del Soci d’Honor 950 que va recaure en Alex Abrines, jugador mallorquí de l’equip de bàsquet del FC Barcelona.

Els objectius per a la propera temporada es fonamenten en poder inaugurar la nova seu social, organitzar un exitós 14è aniversari, i seguint fent activitats (entre elles sortejos de 210 viatges a Barcelona per veure el Barça en el Camp Nou) que facin sentir orgullosos al socis de pertànyer a la nostra penya.

Seguim fent Barça, seguim fent penya !!

La Junta Directiva