Benvolguts socis:

Aprofitant la visita de l’equip femení del FC Barcelona a Mallorca per jugar davant el Collerense, la nostra penya va acudir al camp de Ca Na Paulina per presenciar el partit i, a l’hora, donar suport a la nostra sòcia Mariona Caldentey. El Barça va guanyar per 0-3 i la felanitxera fou la destacada de l’encontre, autora dels dos primers gols i de l’assistència del tercer, que va anotar la també mallorquina Patricia Guijarro.  Aquest triomf serveix a l’equip de Xavi Llorens per continuar a un punt del líder Ath. Bilbao, quan resten sis jornades, i amb clares opcions de poder reeditar el títol de campió.  Una vegada acabat el partit, els nostres penyistes es fotografiaren amb vàries jugadores, entre elles la nostra apreciada Mariona que, després de la llarga lesió, ha recuperat la titularitat i torna a ser un valor molt important en l’equip barcelonista.

La Junta Directiva

equip-fc-barcelona

mariona-caldentey-1

mariona-caldentey-3

penyistes-pb-els-tamarells-amb-mariona