SORTEIG PARTIT LLIGA FC BARCELONA  - ESPANYOL

Els socis afortunats en un viatge a Barcelona, per a dues persones, amb entrada en el Camp Nou per a veure el partit de Lliga FC Barcelona - Sporting Gijon (jornada 37ª), que es jugarà el diumenge dia 8 de maig a les 17 hores, són els següents:

  • Soci nº 15 Jaume Caldentey Bennàsar (PORTOCOLOM)
  • Soci nº 651 Joan Roca Pedrosa (PALMA)
  • Soci nº 748 Sergio Fernández Vázquez (PALMA)
  • Soci nº 828  Damià Salvà Catany (LLUCMAJOR)

Suplents:

  • Soci nº 538 Pedro Coll Fiol (MANACOR)
  • Soci nº 673 Damià Mascaró Pou (MANACOR)
  • Soci nº 601 Pedro Nigorra Antich (SANT JOAN)
  • Sòcia nº 589 Margarita Bordoy Vidal (ALQUERIA BLANCA)
  • Soci nº 558 Miquel Vadell Rigo (SANTANYÍ)

Posau-vos en contacte amb l’agència de viatges Porto Cari (971 582204) per agilitzar els tràmits de bitllets de vols i entrades, Recordau que l’acompanyant ha de ser soci, o s’ha de fer abans de viatjar. No s’emetran els bitllets ni les entrades si no se presenta abans el full de nou soci. Trobareu fulles d’alta en la mateixa oficina de l’agència de viatges.

La Junta Directiva

Escut