PRESENTAT EL LLIBRE “LES IGUANES SÓN BLAUGRANA”

En el Teatre Municipal de Santanyí va tenir lloc el divendres passat la presentació del llibre “Les iguanes són blaugrana” del nostre directiu Andreu Server.

Hi participaren, a més del propi autor, l’editor Lleonard Muntaner, la regidora de cultura Ricarda Vicens, l’escriptor Bernat Nadal, que ha fet el pròleg, l’escriptor Antoni Vidal, que feu l’epíleg, i el batle de Santanyí, soci de la penya, Llorenç Galmés.

El llibre compta amb una sèrie de relats de moments inoblidables de la història del FC Barcelona, centrats en l’etapa de Frank Rijkaard i Pep Guardiola com entrenadors barcelonistes, que són ben recordats pels bons aficionats.

La PB Els Tamarells col·labora amb l’edició d’aquest llibre i el posa a disposició dels socis i seguidors, al preu especial de 10′60€. El podeu trobar en la llibreria Cóndor. Adquirint-lo, ajudau a la penya i tots fem barcelonisme. Segur que gaudireu llegint-lo.

La Junta Directiva

presentacio

imatge-dels-assistents

directius-pb-els-tamarells

llibre-les-iguanes-son-blaugrana