AQUEST DIVENDRES, PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “LES IGUANES SÓN BLAUGRANA”

El nostre directiu santanyiner Andreu Server ha escrit un llibre farcit de referència barcelonista, i el presenta aquest divendres dia 15 a les 20 hores en el Teatre Principal de Santanyí.

Aquests vint-i-sis relats,  amb il·lustracions de Llorenç Garrit, són la prova irrefutable que les iguanes ja són blaugrana. El llibre demostra, fil per randa, que el pronòstic de Bernat Nadal, corregint el venerable Darwin, s’ha avançat un grapat de milers d’anys. Ho posen de relleu fites memorables com ara Wembley, Roma, París o Madrid i protagonistes excepcionals com suara Cruyff, Guardiola o Messi. Tot plegat sota l’amenaça d’una quotidianitat perversa i del udols de La Caverna, entestada a fer de l’hostilitat el seu principal argument.

Intervindran en l’acte Bernat Nadal, autor del pròleg; Antoni Vidal Ferrando, que ha escrit l’epíleg; l’editor Lleonard Muntaner. Presentarà la regidora de cultura de l’ajuntament de Santanyí, Ricarda Vicens, i el tancarà el batle, Llorenç Galmés.

La Penya Barcelonista Els Tamarells és col·laboradora en l’edició d’aquest llibre, i tindrà exemplars pels socis i seguidors que el vulguin. Per demanar-ho vos podeu adreçar a pbelstamarells@gmail.com

La Junta Directiva

presentacio-llibre-les-iguanes-son-blaugrana