PEGUERA ES TENYEIX DE BLAU I GRANA

LA PB ELS TAMARELLS, PRESENT EN LA TROBADA

En un marc esplèndid com el Casal de Peguera va tenir lloc el passat divendres la tretzena edició de la Trobada de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears, coincidint amb el desè aniversari de la penya de la localitat.

Els actes s’iniciaren amb una recepció a l’Ajuntament a la comitiva barcelonista encapçalada pel Director de l’Àrea Social Pau Vilanova, acompanyat de Josep Castellà, Ramon Burniol, l’executiu Manel Mangado, l’Avi del Barça i els ex jugadors de futbol Ricardo Serna i Joan Estella, i els de bàsquet Audie Norris i José Luís Galilea. En la visita oficial foren rebuts pel Batle de Calvià Alfonso Rodríguez.

Just després l’expedició es va dirigir cap al recinte del Casal de Peguera on esperaven quasi cinc-cents penyistes i seguidors que donaren calor i color a la vetlada. Al so del Cant del Barça entrà la comitiva, que completaren el president de la Federació de Penyes Antoni de Lluc Vallespir, el president de la PB Peguera Sebastià Palmer, el campió paralímpic Joan Munar, el president de l’Associació Hotelera Cala Fornells-Peguera, Antoni Mayol, i el director general d’Esports del Govern Balear, Carles Gonyalons.

El periodista Juan Pedro Martínez fou qui conduí l’acte, que es va iniciar amb un emotiu record a la figura de Johann Cruyff, amb uns moments de silenci, un audiovisual referent a la seva trajectòria i un llum permanent fixat en un gran pòster del ja enyorat ex jugador i entrenador.

Abans del sopar hi hagué els parlaments tant dels convidats com de les autoritats presents, amb entrega d’obsequis i distincions.

En la part final de l’acte tingué lloc en tradicional tall de pastís, i l’entrega d’un record commemoratiu a les 32 penyes balears, i a la PB Pasaia (Donostia), que va coincidir en aquest event.

El sorteig de regals i l’homenatge al que fou primer president de la penya amfitriona, Francisco Garrido, amb l’emissió d’un audiovisual recopilatori dels deu anys de la PB Peguera, posà punt i final a una Trobada balear que va ratllar a un gran nivell en un escenari amb ambientació espectacular, i en la que la nostra penya tingué una presència notòria de socis.

La Junta Directiva

Trobada 1

Trobada 2

Trobada 3

Trobada 4

Trobada 5