Els socis afortunats en un viatge a Barcelona, per a dues persones, amb entrada en el Camp Nou per a veure el partit de Lliga FC Barcelona - R. Madrid, que es jugarà el dissabte dia 2 d’abril a les 20′30 hores, són els següents:

  • Sòcia nº 178 Magdalena Roig Serra (CAMPOS)
  • Soci nº 591 Joan Trobat Gelabert (ALGAIDA)
  • Soci nº 127 Ramon Uguet Barceló (FELANITX)
  • Soci nº 517 Rafel Ginard Muntaner (SANTANYÍ)

Suplents:

  • Soci nº 169 Gabriel Àngel Adrover Artigues (FELANITX)
  • Sòcia nº 252 Núria Lladonet Barceló (CAMPOS)
  • Sòcia nº 923 Marta Picornell Manresa (FELANITX)
  • Sòcia nº 740 Lourdes Perelló Monserrat (CAMPOS)
  • Soci nº 487 Sebastià Galmés Verger (SANTANYÍ)

Posau-vos en contacte amb l’agència de viatges Porto Cari (971 582204) per agilitzar els tràmits de bitllets de vols i entrades, Recordau que l’acompanyant ha de ser soci, o s’ha de fer abans de viatjar. No s’emetran els bitllets ni les entrades si no se presenta abans el full de nou soci. Trobareu fulles d’alta en la mateixa oficina de l’agència de viatges.

La Junta Directiva

Escut