AQUEST CAP DE SETMANA A RECOLZAR NA MARIONA

Ja tenim preparada l’expedició de la PB Els Tamarells que aquest cap de setmana es desplaçarà a Barcelona amb un total de 55 socis. Partirem el dissabte matí i, una vegada instal·lats en la Ciutat Comtal, la primera activitat que durem a terme serà la visita al Museu i el Tour Camp Nou Experience, on els nostres socis podran veure els vestidors, trepitjar la gespa, seure a la Llotja, veure la sala de premsa, etc. A les 13 hores podrem presenciar en el Palau Blaugrana el partit de la màxima categoria de la Lliga Nacional de Futbol-sala entre el FC Barcelona Lassa, 2n classificat, i el líder Inter Movistar, on un triomf de l’equip de Marc Carmona posaria l’emoció en el tram final del campionat.

En la jornada de diumenge tenim dos plats forts, a les 12 hores en el Mini Estadi es jugarà el partit més decisiu de la temporada en la Superlliga femenina, el Barça on juga la nostra sòcia felanitxera Mariona Caldentey rep al líder de la categoria Ath. Bilbao. Una victòria deixaria a l’equip barcelonista a un sol punt del primer lloc a manca de dotze jornades. La nostra penya serà ben present i es farà sentir en el Mini Estadi per a donar suport a la nostra paisana i al seu equip. I acabarem el diumenge amb el partit de Primera Divisió masculina, a les 20′30 hores en el Camp Nou el FC Barcelona de Luís Enrique (líder destacat amb 63 punts) rep al Sevilla d’Unai Emery (cinquè amb 41), amb molts al·licients, veure en acció al trident Messi, Neymar i Luís Suárez, viure per avançat el partit entre els dos finalistes de la Copa, i si no és derrotat el Barça celebrar que aquest equip que meravella a tot el Món ha estat capaç d’igualar el rècord absolut d’imbatibilitat que està ara amb 34 partits seguits sense perdre.

Esperam sigui un cap de setmana ple d’èxits i que les poguem gaudir!

La Junta Directiva

mariona

expedicio-2014

inauguracio-escut

inauguracio-escut-2012