CALÇOTADA POPULAR I CONCERT 13è ANIVERSARI

El proper dissabte dia 5 de març a les 13′30 hores just davant la nostra seu (carrer Horts, 50) celebrarem l’acte central del tretzè aniversari de la penya amb una calçotada popular i un concert per animar l’horabaixa. Després dels sopars amb socis a Campos, Llucmajor, Santanyí i Cas Concos, dels estands en les fires de Campos, Santanyí i Felanitx, del tornejos Festes de Sant Agustí, Festes de Sant Nicolau, Fira de Campos, i Memorial Francesc Sola, de la Trail Solidària, de la caragolada de junta directiva, i del viatge de socis a Barcelona arriba aquest acte que posa punt als esdeveniments 13è aniversari.
El preu del tiquet és de 20 euros per adults i 10 per a nins de fins a 12 anys. El dinar inclou: calçots, llom, panxeta, dues botifarres, pa, refresc, vi, postres, cafè, i com no pot mancar, el baverall commemoratiu.

Després del dinar hi haurà actuació del grup Marino e Marini i dels DJ Nyè. Hi haurà diferents sortejos entre els participants, exclusiu pels socis que assisteixin un viatge per a dues persones per anar a veure el Barça, i sorteig entre tots els nostres socis de 8 viatges per veure el partit de Lliga FC BARCELONA - R. MADRID.

Se poden apuntar tant socis com no socis, els tiquets ja estan a la venda en el Cafè Can Moix i en la Papereria Cóndor. La capacitat és limitada a 220 persones i tancarem la inscripció una vegada acabats els tiquets.

Vos hi esperam, fent penya, fent Barça !!

La Junta Directiva

calcotada-2016

concert-aniversari-2016