Benvolguts socis:

Els socis afortunats en un viatge a Barcelona, per a dues persones, amb entrada en el Camp Nou per a veure el partit de Lliga de Campions FC Barcelona - Arsenal, que es jugarà el dimecres dia 16 de març a les 20′45 hores, són els següents:

  • Soci nº 312 Toni Garrrido Cano (Son Servera)
  • Sòcia nº 338 Apol·lònia Rotger Vidal (Portocolom)
  • Soci nº 827 Rafel Garcies Manresa (Campos)
  • Soci nº 780 Maria del Mar Vidal Rigo  (Cala Santanyí)

Suplents:

  • Soci nº 848 Biel Ferrando Tous (Llucmajor)
  • Soci nº 441 Francisca Blanco Forteza (Felanitx)
  • Soci nº 892 Pere Caldentey Vicens (Santanyí)
  • Soci nº 69 Fernando Aznar Hernández (Felanitx)

Posau-vos en contacte amb l’agència de viatges Porto Cari (971 582204) per agilitzar els tràmits de bitllets de vols i entrades, Recordau que l’acompanyant ha de ser soci, o s’ha de fer abans de viatjar. Trobareu fulles d’alta en la mateixa oficina de l’agència de viatges.

La Junta Directiva

Escut