SOPAR AMB SOCIS A CAS CONCOS

Aquest divendres vàrem celebrar en el Bar Es Cassino de Cas Concos un sopar amb socis d’aquesta localitat i alguns més que s’afegiren, amb un total d’una quarantena d’assistents. Servits amb un variat de coques de verdura, graellada de carn amb patata i bunyols de postres, els socis gaudiren d’un saborós sopar i d’un ambient ben barcelonista. Una vegada sopar, en el temps dels cafès, sortejàrem entre tots els socis 8 viatges amb entrada per veure el partit de Lliga FC Barcelona Getafe i 8 viatges amb entrada per veure el partit de Champions FC Barcelona - Arsenal. A més, entre els socis assistents, sortejàrem un viatge extra per a dues persones per veure el partit de Lliga FC Barcelona - Sporting. Els afortunats en aquest sorteig extra foren:

  • Soci nº 53 Marc Lladonet Salom (Cas Concos)
  • 1r suplent, soci nº 287 Miquel Pons Mesquida (Campos)
  • 2n suplent, soci nº 449 Antoni Matamalas Batle (Cas Concos)
  • 3r suplent, soci nº 156 Miquel Vadell Bonet (Santanyí)

Després del sorteig els presents pogueren visionar un audiovisual recull d’imatges dels actes de la penya fets en els darrers anys.
Enhorabona als afortunats, gràcies als Bar Es Cassino per l’acollida i als socis que hi participaren. Seguim fent penya!

La Junta Directiva

sopar-cas-concos-1

sopar-cas-concos-2

sopar-cas-concos-3

sopar-cas-concos-4

sopar-cas-concos-5