12.388 EUROS, SOLIDARITAT EN LA MÀXIMA EXPRESSIÓ

Benvolguts socis:

El diumenge 25 de desembre del 2015 serà recordat durant molt de temps com el dia en que la Penya Barcelonista Els Tamarells, recolzada per un potent grup de voluntaris, ajuntant esport, natura i solidaritat, va fer moure un poble, una terra, per una causa comuna: ajudar al nin felanitxer Antoni Jiménez Oliver, el qual amb un any i mig d’edat pateix una malaltia no diagnosticada, amb una greu discapacitat visual, auditiva i motriu.

La penya fa uns mesos va posar en marxa la idea de dedicar una Trail Solidària per ajudar a Antoni Jiménez (l’any passat fou la primera edició per ajudar a Joan Garcias Manresa, i s’aconseguiren 3.579 euros). Se varen fer unes paperetes (a dos euros cada una) per accedir en un sorteig de diferents obsequis (fins a 280 regals se varen aconseguir d’establiments, entitats i esportistes, que també s’iimplicaren massivament).

A les 8′30 del matí en el Parc Municipal de Felanitx, l’organització va obrir un període de 40 minuts per la venda de les 5000 paperetes, s’acabaren set minuts abans de tancar (en 37 minuts ja havíem recaptat 10.000 euros). La gent va seguir donant fins arribar a una extraordinària xifra de 12.388 euros !!!

Grans esportistes balears com Tòfol Castanyer , Miquel Capó, Antoni Peña, Raúl Pareja, Tolo Fiol, Joan Nadal hi foren presents, entregant diferents prendes i objectes;  mentre el tennista Rafel Nadal va fer arribar una samarreta signada, i la jugadora del FC Barcelona Mariona Caldentey va enviar una samarreta de tot l’equip femení del Barça. Així mateix la Federació de Penyes va entregar una samarreta del primer equip per sortejar i una altra pel nin.

Més de 1.200 persones hi assistiren en un acte multitudinari per donar recolzament a una causa que va sensibilitzar a molta gent. Hi hagué dos recorreguts, 10 kms caminant, i 23 corrent, els dos per les muntanyes felanitxeres de les zones del Calvari, Sant Salvador, Es Castell de Santueri, Es Carritxó, i Binifarda.

Fou una emotiva jornada l’organitzada per la Penya Barcelonista Els Tamarells, que serà recordada per l’enorme solidaritat (12.388 euros) i la magnífica participació (més de 1.200 persones).

Moltíssimes gràcies a tots als que vinguereu i col·laboràreu.

La penya, sempre solidària.

La Junta Directiva

tots-amb-antoni-1

tots-amb-antoni-2

tots-amb-antoni-3

tots-amb-antoni-4

entrega-de-la-samarreta-pel-nin

tolo-fiol-joan-nadal-miquel-capo-tofol-castanyer-i-raul-pareja