SOPAR AMB SOCIS DE A LLUCMAJOR

El divendres dia 23 el nostre escenari barcelonista es va traslladar a Llucmajor, en el Restaurant Aràbic, on celebràrem un sopar amb més d’un centenar de socis assistents, la major part de Llucmajor i altres de diferents indrets, il·lusionats per aquest acte. Després del sopar vàrem rifar material de promoció i un viatge per a dues persones per anar a veure el partit de Champions FC Barcelona - Bate Borisov. Els socis afortunats foren:

- Soci nº 870 Andreu Sansó Rosselló (LLUCMAJOR)

- 1r suplent, soci nº 878 Benet Llompart Salvà (LLUCMAJOR)

- 2n suplent, soci nº 872 Sebastià Julià Rosselló (LLUCMAJOR)

Seguim fent penya, seguim fent Barça !!

La Junta Directiva

sopar-llucmajor-12

sopar-llucmajor-2

sopar-llucmajor-3

sopar-llucmajor-4

sopar-llucmajor-5

sopar-llucmajor-6

Escut