VICTÒRIA EN EL TORNEIG FIRA DE CAMPOS

Els cinc actes de l’intens cap de setmana se varen completar amb el triomf del nostre equip en el Torneig Fira de Campos, en el que la PB Els Tamarells se va imposar per 4-3 als veterans del Reial Mallorca, equip que comptava amb jugadors contrastats, inclús alguns internacionals com Ivan Campo, Paquete Higuera, Rondo, Raúl Olmos, José Leon, etc. El nostre equip dirigit per Antoni Prohens va comptar amb un Jaume Vidal estratosfèric, autor dels quatre gols barcelonistes, el qual va marcar la diferència davant els mallorquinistes. Per la PB Els Tamarells formaren Diego Amor, Moll, Lluís Palenzuela, Miquel Vila , Portu, Pep Suau, Pometa, Kiko Ferrari, Sebastià Amor, Joan Mas, Jaume Vidal, Antoni Riera, Biel Mas, Sebastià Hisado, Sergio Jiménez, Pep Ferriol i Rafel Sánchez. Una vegada acabat el partit en modalitat de futbol-7, el regidor de l’Ajuntament de Campos Julià Jaume va fer entrega als capitans (Sebastià Hisado per la PB Els Tamarells) dels trofeus d’aquest Torneig Fira de Campos.

El proper acte de caràcter esportiu serà el dissabte dia 2 de gener amb el Torneig de Nadal “Memorial Francesc Sola” que es disputarà a Felanitx.

La Junta Directiva

equip-de-la-pb-els-tamarells

equip-de-la-pb-els-tamarells-1

el-golejador-jaume-vidal-amb-ivan-campo-ex-jugador-del-r-mallorca-i-del-r-madrid

el-regidor-de-lajuntament-de-campos-amb-els-capitans

Escut