Benvolguts socis:

Aquest divendres a les 21 hores, en el Cafè Aràbic de Llucmajor, situat en la Plaça Constitució, número 2, celebrarem un sopar per socis i seguidors barcelonistes. El preu és de 15 euros i vos hi podeu inscriure cridant al mateix Cafè Aràbic (telèfon 971-121001), o responent a aquest correu electrònic.
Els assistents gaudiran d’una important sorpresa, i com ja sabeu entre els socis (antics i nous) que acudeixin als actes en que la penya participa la setmana que ve (Fira de Campos, Sopar de Llucmajor, Fira de Santanyí i Fira de Felanitx) participaran en un sorteig de dos viatges per a dues persones, per anar a veure el Barça en el Camp Nou, en dos partits que la penya escollirà. Només se tracta d’assitir i d’inscriure-se, amb nom i número de soci.
Durant el sopar, sortejarem entre tots els socis (assistents i no assistents), els restants viatges per anar a veure el Barça en el mes de novembre, és a dir:

- 8 viatges a Barcelona amb entrada per veure el partit de Lliga de Campions FC Barcelona - Roma (dia 24 de novembre a les 20′45h.)

- 8 viatges a Barcelona amb entrada per veure el partit de Lliga FC Barcelona - R. Societat (dia 29 de novembre, horari a determinar)

Teniu de temps per apuntar-vos al sopar fins dijous dia 22. Animau-vos !!

Fem Barça, fem penya !!

La Junta Directiva

Sopar Llucmajor