TORNEIG INTERPENYES FESTES DE SANT AGUSTÍ

Aquest dimarts dia 25 a partir de les 17 hores tindrà lloc en el el camp de futbol Es Torrentó, la tretzena edició (novena en format de diada) del Torneig Interpenyes de Sant Agustí.   En aquesta ocasió el disputaran les penyes Mallorquinista de Felanitx, San Mamés (Ath.Bilbao) de Felanitx, Madridista Fusion Café i Barcelonista Els Tamarells, que espera reedita el triomf aconseguit en la darrera edició.  L’equip barcelonista serà dirigit per Miquel Àngel Riera i Joan Jaume Simó. En les dotze edicions celebrades, els barcelonistes n’han guanyades 6, per dues la Penya Madridista de Felanitx i la Colchonera de Mallorca (ambdues absents enguany), i una per la Mallorquinista de Felanitx i la San Mamés.  Desitjam que el clima d’esportivitat i cordialitat que sempre ha imperat en aquest torneig continuï per molts d’anys.

La Junta Directiva

Torneig Interpenyes Sant Agustí

escut-pb-els-tamarells