PB ELS TAMARELLS EN LA FINAL DE LA UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Un total de 17 socis de la nostra penya, amb entrada com a socis del club o com a penyista, seran presents aquest dissabte a l’Olimpiastadium de Berlin per a seguir en directe la gran Final de la Lliga de Campions entre els equips FC Barcelona i Juventus de Torí.

PANTALLA GEGANT A FELANITX

Aquest dissabte a les 20 hores tindrem muntada en el carrer dels Horts, just davant el Cafè Can Moix de Felanitx i la nostra seu, una pantalla gegant per a poder seguir la final de la UEFA CHAMPIONS LEAGUE que disputaran a l’Estadi Olimpic de Berlin els equips del FC Barcelona i la Juventus de Torí. El carrer estarà tallat al trànsit i enrramellat per l’ocasió. Hi haurà barra exterior amb hamburgueses i pepitos. Esperem poder celebrar la cinquena.

PANTALLA GEGANT A CAMPOS

En el carrer Santanyí de Campos, en el Bar Can Vermell, muntarem una pantalla gegant el carrer per seguir la Final de la Lliga de Campions 2015 que jugaran a Berlin els equips del FC Barcelona i la Juventus de Torí. Si voleu sopar fins dia 5 teniu de temps per apuntar-vos; pepito, hamburguesa, o perrito amb patates, aigua, cervesa o refrec, i postre de gelat per 7′5 euros.

Vos esperam a tots, Visca el Barça i visca la Penya Barcelonista Els Tamarells

La Junta Directiva

Final Champions 2015

escut-pb-els-tamarells