PB ELS TAMARELLS I PENYA MADRIDISTA DE CAMPOS AMB JOAN GARCIA

La passada setmana en el descans del partit de Lliga de Campions entre el FC Barcelona i el Paris Saint Germain va tenir lloc en el Bar Can Vermell de Campos l’acte d’entrega d’una samarreta dedicada per Jordi Alba al jove campaner, Joan Garcia, al qual la PB Els Tamarells ja havia dedicat una Trail Solidària el passat mes de desembre. La bona relació del president de la Penya Madridista de Campos, Rafael González, amb la familia del jugador blaugrana va possibilitar que en Joan pogués gaudir d’aquest acte tan emotiu. Hi assistiren, a més del president de la penya madridista, el seu vicepresident Xisco Andreu, el president de la PB Els Tamarells Sebastià Oliver, i el vicepresident Jaume Vidal, acompanyats de varis directius i nombrosos socis i seguidors. Fou un acte entranyable i solidari que va omplir de goig a Joan Garcia, i que va servir per corroborar la cordial relació entre ambdues penyes.

La Junta Directiva

presidents-i-vicepresidents-de-les-dues-penyes-amb-joan-garcia

samarreta signada