MULTITUDINÀRIA PRESENTACIÓ ULTRA SERRA DE TRAMUNTANA 2015

Benvolguts socis:

El passat dimarts va tenir lloc en la Casa de Cultura de Felanitx la “Presentació oficial de la Ultra Mallorca Serra de Tramuntana 2015″, enguany arriba a la seva setena edició una prova que es celebrarà el proper 18 d’abril en gran part pels camins de muntanya de la “Ruta de Pedra en Sec GR 221″ en la Serra de Tramuntana. Aquesta edició constarà de tres distàncies:

- Ultra, amb un recorregut de 112 kms i 4.448D+, amb partida d’Andratx i arribada a Pollença.

- Trail, amb un recorregut de 66′8 kms i 2.512D+, amb partida de Valldemossa i arribada a Pollença.

- Marató, amb un recorregut de 44 kms i 1.624D+, amb partida de Sóller i meta a Pollença.

En el total de les tres proves hi ha quasi 3.000 participants i se mobilitzen uns 300 voluntaris.

Serà la quarta vegada que la PB Els Tamarells organitza la presentació a Felanitx, i també per quart any consecutiu l’entitat disposa d’un nombrós equip de voluntariat en el punt d’avituallament de l’embassament de Cúber. En la present edició són uns 70 socis de la penya els qui estan inscrits, tots amb el mateix somni, arribar a la meta situada a Pollença.
En la presentació hi varen intervenir Esther Vidal, cap del projecte esportiu; Toni Contestí, ultrafondista i el pioner d’aquesta espectacular prova, i Sebastià Oliver, president la penya i que hi participarà per sisena vegada. Hi assistí la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Felanitx, Apol·lònia Rotger. Els membres de l’organització explicaren els detalls tècnics de la prova i les novetats d’aquesta edició. Es projectà la pel·lícula Ultra 2014, que va fer gaudir a tots els presents amb les seves anècdotes i vivències personals que hi recollia.

120 persones assistiren a aquest acte organitzat per la PB Els Tamarells que va despertar un excel·lent expectació.

La Junta Directiva

presentació 1

presentació 2

presentació 3

presentació 4

presentació 5

presentació 6

presentació 7

escut-pb-els-tamarells